Nu har jag inte lång tid kvar att jobba på Biltema och det är både spännande, men väldigt läskigt. Trivs med mina kollegor och arbetsplatsen och det har varit min vardag ett bra tag. Nu känns det verkligen att shit snart jobbar jag inte där, snart kommer jag inte träffa mina nuvarande kollegor om dagarna och det känns så himla konstigt. Förut ville jag bara därifrån, men nu börjar det kännas väldigt tomt. Har så blandade känslor just nu. Självklart är det också spännande att börja på ett nytt jobb där jag kommer träffa nya människor och förhoppningsvis kommer jag skaffa mig nya kompisar. Jobbar den här veckan, sen blir det en vecka i fjällen och efter det har jag 7 dagar kvar på jobbet. Det är så sjukt. 
 
 
En bild från fjällen för tre år sedan med brorsan. 

18 mars 2018

Tiden går så fort

2018

Hej fina ni!

Just nu går tiden så fort och det är både positivt samt negativt. Nu kan jag skriva att jag har sagt upp mig från mitt jobb för att jag har lämnat in min uppsägning och det känns mest skönt att få komma därifrån. Inte för att det har varit dåligt, men jag är verkligen less på cafét. Vissa kollegor kommer jag absolut sakna och det här har varit min vardag i 8 månader nu så kommer kännas väldigt konstigt. Så det jag istället ska göra är att jobba på Gröna Lund! Det negativa är lönen, jag byter ner mig rejält men jag vill verkligen byta miljö, testa på något annat och jag tror att jag kommer tjäna på det socialt. Känns läskigt, men väldigt spännande. Så det var en liten uppdatering, känns som jag har rätt fullt upp nu därför hinner jag inte riktigt blogga, men hörni snart är våren här! Igår och idag har solen skinit så får verkligen vårkänslor då. Hoppas allt är bra med er, vi hörs snart igen. 
Puss

(null)

Hej på er!
 
Vill verkligen blogga, men jag glömmer bort det hela tiden.. måste bli bättre på det och framförallt att ta mer bilder för har insett att jag faktiskt tar väldigt lite bilder. Sen sist har det inte hänt så mycket, fortfarande kvar på samma jobb och söker nytt. Har börjat träna igen och jag ska försöka hålla igång det nu, men tror det blir lättare när våren kommer och som jag längtar! Imorgon tänkte jag göra lite nytta och inte sova halva dagen innan jag åker iväg och jobbar. Ska träna på morgonen (hemma, gym får bli nån gång ibland men inte aktuellt just nu) och sedan ska jag sätta mig och redigera lite bilder. Har inte gjort det på länge och inte lyft min systemkamera sen i jul, rätt sjukt faktiskt. Saknar att fotografera så jag ska göra det oftare och jobba på min hemsida så jag kan marknadsföra mig själv och ta fotojobb. Ska söka till en utbildning i höst också, så måste kolla efter bilder till ansökningen. Har tre roliga saker att se framemot iallafall: fjällen i början av april, kroatien i slutet av april och en sak i mitten av april, men det får förbli hemligt ett litet tag till.. är på så bra humör just nu haha ska försöka hålla uppe humöret. Ska läsa lite bloggar nu och sen försöka sova för tänkte gå upp runt nio imorgon. Godnatt fina ni, vi hörs förhoppningsvis snart.