31 maj 2014

Fyra

2014


Fyra bilder från de senaste dagarna. Vi var på piren på kvällen och åt glass, igår var vi i stan på marknad där det fanns tivoli och utförsäljning osv. Idag åkte vi till lager 157 och åh vad jag älskar det stället! Snygga kläder och så billigt! Ska lugnt åka till den som finns i Stockholm. Ikväll ska vi bara spela spel och mysa eftersom vi åker hem imorgon. Puss

29 maj 2014

Packar

2014

Hej guys! Gick upp vid halv tio och åt lite frukost sen var det bara att börja packa för orkade inte igår.. snart klar och bussen går om nån halvtimme eller så. Jag struntar i att ta med datan tror jag så kan låna deras eller blogga från mobilen. Vill ta ledigt från allting den här helgen faktiskt och bara umgås med mina söta kusiner och familjen. Ska bli så himla skönt och det var så längesen jag ens var hemma hos de. Ha det bra, puss!

28 maj 2014

Pink sky

2014

sky
 
We♥it

Det är jättefin rosa himmel just nu, inte som bilden dock men tyckte den var fin. Nu är ALLA skoluppgifter klara och det känns så jäkla skönt! Då känner man sig värd en långhelg. Idag dansade vi förresten pardans och det var sjukt kul! Dansade dock inte med nån av killarna jag hade hoppats på, men nästan alla var bra. Skulle vilja dansa pardans typ en gång i veckan så som vi gjorde för det var hur bra som helst och sjukt roligt! Jag, mamma och brorsan sticker ner till småland imorn för att hälsa på moster och hennes kille samt mina goskusiner. Var nästan ett helt år sen vi träffade de, ETT HELT ÅR! HUR SJUKT ÄR INTE DET?! Saknar de så himla mycket alltså. Tror datan följer med men blir nog inte så mycket uppdatering men kanske nåt om dagen iallafall. Åker imorgon och stannar hela helgen så blir hemåt på söndag. Har lite sovmorgon på måndagen sen så det är skönt.
 
Nu: Packa