31 juli 2015

Ljusterö


Igår var jag hos bästis och sov över, supermysigt och nu är jag med familjen på kära gamla Ljusterö. Har så mycket minnen härifrån, när jag var liten var vi här varje sommar. Efter många om och men så blir det här vår familjesemester och det ska faktiskt bli väldigt skönt. Ser framemot att läsa böcker, spela spel, fiska, bada och bara ta det lugnt. Lämnade datorn hemma, men kameran är iallafall med! Segt internet här ute så uppdaterar när jag kan och har lust, PUSS
Nu kommer ett ganska sent inlägg haha, men med redigerade bilder! Bäst att passa på när jag har lite motivation! 
 
29 JUNI
 
 
Åkte in och hämtade min älskade mac som varit på lagning, åt en sen lunch med dessa brudar på T.G.I. Friday's som var sjukligt gott och sedan åkte vi hem till mig så sov de över. Åt världens mysfrukost morgonen efter ♥
 
1 JULI
 
 
Började dagen med en hurtig morgon, powerwalkade till Jempis och var där ett tag sen cyklade vi hem till mig, åt lite lunch och åkte ut med båten. Vi hamnade på Gällnö, mysigt litet ställe och beställde charktallrik samt supergoda alkoholfria lemonader. Grillade på kvällen och jag somnade tidigt, lite sömnbrist skulle jag tro.. ;) 
 
 2 JULI
  
 
I torsdads plockade vi med oss lite folk och åkte ut med båten till en jättemysig ö där vi hade en sandstrand för oss själva. Vi solade, badade, åt godsaker och hade det helt underbart. Tog massor av bilder, men här är några av de. (Inte bara jag som fotat)

28 juli 2015

Long time no see

2015

HEJ PÅ ER! 
 
Sen sist så har jag åkt ut på en två nätters segling som var väldigt mysig. Igår var jag inne i stan för att träffa tjejerna och fira Emma som fyllt år. Igår kom även pappa hem från jobbet (som är i norge), han har varit borta nästan tre veckor så har saknat honom! Får se om hela familjen kommer iväg någonstans, vore kul att göra någonting innan skolan börjar. Usch, vill inte tänka på det. Även fast det är typ en månad kvar, lite mindre kanske så känns det så nära.. det betyder iallafall att jag fyller år snart så lite positivt är det.. :) 
 
Har inte redigerat några bilder, men här kommer iallafall några fast de är i jpg sämst kvalité.