19 januari 2016

Sjuk

2016

Jag hatar att vara sjuk. Visst, jag älskar att vara hemma istället för att vara i skolan, men problemet är att man alltid missar så mycket därför försöker jag vara bort max en dag. Nu har jag dessvärre åkt på en förkylning så är tjock i halsen, hostar och låg så jag måste vara hemma. Den här veckan börjar mina nya kurser så det är extra jobbigt att vara borta just nu. Var hemma idag och blir det imorgon med, men på onsdag vill jag verkligen gå. Dock är jag i smittozonen så kommer smitta alla om jag går dit och jag får inte gå för mamma och pappa men åh, det är så jobbigt. Vi kommer dessutom få en ny lärare och ett nytt ämne så känner mig verkligen tvungen att gå. Vi får väl se hur jag mår. Ska dricka te, vatten, äta halstabletter och vila så hoppas jag att det hjälper. Borde inte vara uppe så sent för sömn är väldigt viktigt just när man är sjuk, och annars så nu måste jag sova.
 
Här är två bilder från igår då jag var hos farmor&farfar och vi gick ut med hundarna
 
 
 
 

16 januari 2016

Lördag

2016

 

Hatar när inlägg bara försvinner, hade gjort ett långt men får skriva om det.. :(
 
Hej fina ni! 
Mina kurser avslutades igår så de senaste dagarna har jag varit fokuserad på att få in allt i tid. Igår efter skolan gick jag till farmor&farfar för att träffa min kusin Tim som är nere och hälsar på från Sälen, han jobbar där ett halvår så får passa på att träffas nu när han är hemma. När jag kom hem igår tog jag det bara lugnt och idag vaknade jag upp tjock i halsen och med hosta, superkul. Verkligen tråkigt för tänkte provträna på sats med Jempifer idag, men det var bara att stanna hemma. Har kollat på youtube och gjort en läxa som kanske kan höja mitt betyg i ett ämne, det känns bra iallafall så hoppas verkligen att jag får ett bättre betyg nu. 
 
Nu har granen kastats ut för den barrade som sjutton och så har vi städat. Vi ska äta middag nu med faster, hennes kille och min kusin och sen blir det julgransplundring. Jag ska ta det lugnt, men det är tradition och vi är redan några dagar sena för tjugonde knut var i onsdags haha. Det var längesen jag var förkyld osv så hoppas verkligen att det här går över snabbt.. puss

12 januari 2016

Contouring

2016

 
Hej människor♥
Igår var jag som sagt ledig och jag gjorde inte mycket mer än skolarbete iallafall. Idag var min sista lediga tisdag för vi är inte lediga någon dag i nya schemat, svider litegrann men hela grundskolan och ettan har jag ju inte varit ledig någon dag så jag vänjer mig väl vid att gå alla dagar i skolan. Vårt schema går inte och klaga på direkt förutom det, lite segt att vi har två korta lektioner utspridda på två dagar, men men. Idag mötte jag först upp Emilia och så skulle vi åka skridskor i ett istält istället för utomhus och det finns ju inte så många allmänna tider så utan klubba var mellan 9-12 och sen var det med klubba och då gick vi såklart tid.. big mistake! Vi hann åka 5 minuter sen kom det hockeykillar och vi kände inte direkt för att få någon puck på oss och sen lät det så jäkla mycket när de sköt mot sargen så vi gick därifrån. Nu har vi lärt oss något iallafall, åk alltid på tiderna som är utan klubba haha. Så vi gick till forum och kollade lite i butiker osv. För någon månad sen i Glossybox fick jag en 15 min contouring kurs så jag tänkte, varför inte ta den då? Stackars Emilia gick runt själv så kanske inte var den smartaste tiden att ta kursen då, men kul var det. Har ju kollat på mycket videos och så, men det var roligt att någon visade på mig. Det var dock väldigt hård contouring och jag hade ingen mascara på eller med mig, så var tvungen att köpa en billig på H&M haha.. 
 
Nu måste jag börja göra i ordning mig för att sova, godnatt!