31 juli 2013

Sista kvällen

Foton

 
Sista kvällen i Frankrike var det deras nationaldag så vi träffades hela sts-gruppen och kollade på fyrverkerierna på piren, jättefint och mysigt. Längtar tillbaka. ♥

30 juli 2013

I'm here and alive!

2013

Hej på er, jag har det bra här på Gotland och har träffat snälla människor! Vi gör lekar, har lektioner, morgon och kvälls andakt. Har inte tagit så jättemånga bilder här än men det kommer, det lovar jag. ;) Ni får en gammal bild för orkar inte föra över bilder till datan nu, är sjukt trött och vill sova. Tänkte bara uppdatera lite sådär och jag har gjort tidsinställda inlägg som kommer upp i veckan, helgen och sånt. Nu blir det sängen. Godnatt finisar.
 
 
Väldigt vackra.. haha saknar dig bästa kusinvitamin!

29 juli 2013

GOTLAND

2013

http://www.missionskyrkantibro.se/wp-content/uploads/2013/06/konfa_stor.png
Nu är jag antagligen på färjan påväg mot Gotland. Där ska jag tillbringa ungefär två veckor på ett konfirmationsläger. Är inte så värst kristen men det är tradition att göra det så därför gör jag det. Inte så jättetaggad på att åka egentligen men får göra det bästa av saken! :) Datorn är med så ska försöka uppdatera, lite lättare här än i Frankrike kan man ju säga. Ni får ha det bra här uppe i Sveriges huvudstad medans jag åker lite längre ner, puss.
 
TIDSINSTÄLLT