30 september 2014

Cozy sweater

2014

 
Älskar verkligen den här tröjan! Den är varm, skön och såååå gosig. Måste verkligen använda den oftare, den är underskattad. Ser ni förresten mina ögon på den här bilden? Tycker de blev så häftiga och verkligen blåa. Ibland älskar jag mina ögon och ibland hatar jag de, haha. Jag är så himla nöjd att jag kan använda photoshop, lovin it! ♥ Man kan göra så häftiga effekter, skärpa och ljusa upp vissa delar. Sen är jag verkligen hur nöjd som helst med mitt gymnasium, fått fina vänner, det är inte så mycket läxor och jag får göra det jag älskar. Hade presentationen av temat jag idag, det gick superbra och jag blev nöjd. Det roliga var att efteråt frågade våran lärare nåt i stil med "vad fick ni veta om Linn?" (Han frågade det efter varje person som redovisat) och det enda som alla svarade var "hon verkar väldigt glad" haha jag skrattade ihjäl mig, ni kanske kan få se det lite senare om ni vill, men lämnade datan i skolan idag för har släpat den fram och tillbaka varje dag den här veckan.
 
Känner att det här inlägget blev väldigt flummigt.. men hoppas att ni förstod nånting haha. Nu ska jag äta middag och sen blir det ph för det är jag fanimej värd!

30 september 2014

Godmorgon

2014

 
Godmorgon finisar! 
Jag gick upp en halvtimme tidigare för att hinna fota och jag hann faktiskt! Nu hoppas jag att det går bra på presentationen idag och mina bilder ser hyfsat sammanhängande ut. Ska dricka upp min smoothie och sen dra på mig lite kläder, ha en bra tisdag! Puss    :D

29 september 2014

Lev, älska, skratta

2014

 
 
Nu är jag hemma, tog sista direktbussen hem från Jempifer. Har varit seg mer eller mindre hela dagen och efter skolan gick jag till Jempis för att ta om några foton som inte blev så bra förra gången vi fotade pga dåligt ljus samt ta lite mer bilder. Nu har jag redigerat alla de och det är ju mörkt nu så måste sova tidigt ikväll för att orka gå upp tidigt imorgon och fota de sista bilderna med bra ljus. Förut var jag inte alls nöjd med mitt projekt, tyckte inte att bilderna höll ihop men nu ser helheten faktiskt helt okej ut!    :)