28 februari 2014

HOME SWEET HOME

2014

 
Nu är jag hemma, så skönt men samtidigt tråkigt att lämna bubblan man varit i där uppe. Just nu kollar jag på let's dance, som jag längtat! Lite nostalgi med godispåsen "äntligen lördag" också, bryter mot reglerna eftersom det är fredag idag, haha. Blir en myskväll med familjen så datan får vila. Fast sen ska jag kolla på serier för det har jag verkligen saknat! Ha en bra kväll people, puss.

28 februari 2014

Hejdå klacken

2014


Nu lämnar vi klacken och beger oss hemåt. Jag har haft det bra här och det var bra service och så. Vi har åkt skidor, badat, spelat spel, kollat på film, haft olika pass t.ex. gjort saker i lera som ni ser på bilden ovan. Vi skulle försöka skapa något som var viktigt för oss och sen berätta varför man tyckte just det var viktigt. Jag valde att göra att hjärta eftersom jag tycker kärlek är det viktigaste man kan ha i livet. Visst blir man lycklig för stunden om man får t.ex. en ny mobil men utan kärlek anser jag att man aldrig riktigt får känna på lycka. Det var iallafall en rolig lektion och jag känner att det har varit bra saker jag fått med mig från det här lägret. Men ska bli skönt att komma hem nu. Ikväll blir det let's dance som jag verkligen längtat till och sen ska mamma baka sockerkaka, helt kär i den haha. Vi hörs när jag kommer hem, puss. 

26 februari 2014

Klacken

2014

Hej! Nu har jag tid att blogga. Vi kom hit i måndags och så har vi åkt lite skidor och så. Vi bor i stugor och de är rätt okej faktiskt. Backarna är inte de bästa, men det går iallafall att åka i de. Vi åker hem på fredag så då blir det bra bloggning. Tog med mig kameran men det finns typ inte så mycket att fota så tar bara bilder med mobilen. Hoppas det är bra med er, här kommer lite bilder från de senaste dagarna puss.