29 januari 2017

Cozy

2017

Hur mysig är inte min nya tröja?!! 150 spänn på lager157 och hade presentkort kvar där, kärlek.
Körningen idag gick bra och sen gick jag runt med faster och kusin i stan, åt lunch och sen åkte jag till forum. Nu är klockan för mycket som vanligt och jag har flera saker att göra. Måste tvätta av sminket, borsta tänder, välja kläder till imorn osv. Vet inte vart tiden tog vägen. Den här veckan har vi inte vanligt schema utan det är projektvecka. Har aldrig haft det så har ingen aning om hur det blir, men det är vissa klasser från 1, 2 och 3 som är indelade i olika grupper. Från början var jag själv från trean i min grupp och det hatar jag, men tillslut hamnade jag i Emmas grupp så nu känner jag mig lite mer okej. Vem vet, det kanske blir jättekul och skönt att slippa det "vanliga" skolarbetet och att vi lär känna nya människor. Vi får se helt enkelt. Efter det jobbar jag så blir en lång dag. Ska se till att fixa det sista nu, godnatt. 

29 januari 2017

Sunday

2017

Hej fina ni! Nu är det söndag och den här helgen har swishat förbi. I fredags gjorde jag inte så mycket och igår var jag på jobbmässa, fotade till mitt gymnasiearbete hos gudfar med familj och sedan kom faster och kusin över på en helt sjuk spelkväll! Vi hade så himla roligt. Om ni får chansen att testa speak out, gör det! Varning för dreggel dock haha. Nu ska jag övningsköra in till stan, sen ta en sväng i lite butiker och sen blir det plugg hemma. Ha en fin söndag, puss ❤ 

 
 

26 januari 2017

Vårkänsla

2017

Idag har det verkligen känts som vår ute och solen har tittat fram lite, underbart! Jag skulle verkligen vilja åka iväg och åka skidor, men annars är det helt okej att snön smälter bort. Vår är min favoritårstid och jag längtar verkligen tills det blir lite varmare ute så att man kan ta fram vårkläderna. Nu sitter jag här med varm choklad och ska kolla på ett avsnitt av sex and the city serien innan lite plugg. Ja, idag måste jag skriva på ett svenska-tal som mer eller mindre ska vara klart imorgon och jag har knappt börjat så det går inte att skjuta upp det mer.