28 februari 2015

Förkyld


I torsdagskväll och natt åkte jag på en riktig förkylning så jag har legat helt däckad hela dagen igår. Så typiskt att bli sjuk nu på slutet av lovet då man ska njuta av de sista dagarna. Jag uppdaterar när jag har nåt roligare för mig än näsdukar, nässpray och hostmedicin..

26 februari 2015

I'm alive

Jag lever, mår bra och har kul. Njuter av lovet till fullo. Har de senaste dagarna varit barnvakt, varit i stan, sovit över hos bästis och gått på bio. Vill inte att lovet ska ta slut, det är så skönt att göra vad jag vill och kolla på tv hela dagarna. Har inte pluggat någonting, skjutit upp det hela tiden för vill inte tänka på skolan men jag vet att jag måste göra det.. det är några dagar kvar iallafall så förhoppningsvis hinner jag. Vill färga håret också så det är en hel del som ska hinnas med. Vi hörs, ciao! 


23 februari 2015

Lazy girl

2015

 
Det är ju bara början av lovet men hittils har jag varit så himla lat och slö. Var och simmade idag med pappa vilket var superskönt och sen har jag kollat på tv resten av dagen. Bekvämt, men man blir så lat. Nu tänkte jag kolla om en favorit, Gossip Girl. Jag undrar hur många gånger som jag kan kolla om alla serier utan att jag tröttnar.. uppdaterar när jag har nåt roligare för mig, haha. PUSS