Jag brukar ju ofta blogga på natten, fråga mig inte varför, men det har bara blivit så och ibland kan jag bli så himla sugen på att blogga. Det har varit påsk och första veckan efter lovet är avklarad. Min påsk var underbar, den spenderades med familjen på morgonen och sen påsklunch hos mormor och morfar. Även fast jag kände att jag fått en del gjort på lovet så hann jag bara gå en dag i skolan innan jag ville ha lov igen. Fick inte direkt en bra start, men de andra dagarna blev bättre. Fick hem min studentklänning här om dagen också, så himla roligt. Det är lite läskigt att beställa kläder från hemsidor för man vet aldrig om det passar, men den satt verkligen perfekt! Nu måste jag bara fixa till min studentmössa som är lite stor.. och på fredag är det mösspåtagning! Fan vad sjukt det är alltså, det är så nära, men ändå så långt borta tills studenten. 
Vad har hänt idag då? jag hade MASSVIS med saker att göra. Tror ni jag gjorde de sakerna? inte direkt. Jag gjorde en beställning från colourpop och satte upp två krokar i garderoben. Stod det på min att-göra-lista? nej. Bra jobbat Linn! Så imorgon måste det verkligen bli en produktiv dag. Är faktiskt ledig på måndag så får lång helg, men då borde jag verkligen använde både söndag och måndag till att göra dessa saker. Prio nummer ett är städning. Städa rummet och garderoben, kanske sätta i en tvätt. För nu när jag har större säng blir det mindre utrymme i rummet = det ser ännu stökigare ut och är knappt framkomligt. Det resulterar i att jag helt enkelt inte kan koncentrera mig på saker utan det är lättare att ligga i sängen och inte bry sig medan högen på golvet växer. Nej, jag måste börja hålla lite mer ordning. Det blev ett långt inlägg haha, men ibland är det skönt att bara skriva en massa. Nu ska jag kolla igenom instagram och sedan försöka sova. Godnatt människor. ♥
 
Från Mallorca förra sommaren. Skulle inte banga på att åka utomlands alltså. Längtar till sol och värme. 

14 april 2017

Greasy spoon

2017

Hej finisar!

Igår var jag och åt brunch på Greasy Spoon med mina friendos. Allt var jättebra och det fanns veganska pannkakor som jag kunde äta. De var inte over the moon - goda eftersom de är ju nyttiga och jag gillar ganska mycket socker osv haha, men de funkade iallafall. Jag är bara glad att jag faktiskt kan äta pannkakor ute. Jättemysigt ställe också! Helt klart sugen på att gå till fler brunchställen :) Efter det shoppade jag lite med Emilia, gick förbi platsen och såg alla blommor och det var jättefint. 
Idag är det långfredag och jag har inte direkt något inplanerat mer än att jag tänkte städa mitt rum och beställa studentklänning.
Önskar er en fin dag, puss!
 
 

12 april 2017

Long time no see

2017

Hej hjärtan!
Bloggen har ekat tom ett bra tag här nu. Jag har inte haft någon lust att blogga, men framförallt har det varit för mycket i skolan. Vill bara ta studenten nu för jag orkar inte med alla uppgifter och läxor. Sedan fattar jag typ inga uppgifter så känner mig ganska efter. Har alltid försökt gjort mitt bästa när det kommer till skolan, men när jag knappt fattar något och är skoltrött så orkar jag inte anstränga mig.
Men än så länge är det fortfarande lov, det började tragiskt i fredags som nog alla har hört om så jag behöver inte gå in på det. Den dagen och dagen efter var man lite nedstämd, men sedan började livet igen. På mitt lov har jag hittils varit hos bästis, sovit mycket, kollat filmer och serier. Idag tänkte jag faktiskt ta tag i skolarbetet fast jag inte har någon lust, men det behövs verkligen göras. Snart är det påsk hörrni, herregud vad fort tiden går!