19 mars 2017

Stor säng!

2017

Hej fina!


Nu är jag frisk efter en veckas sjukstuga och det känns så skönt. I fredags jobbade jag och det var verkligen så gulliga barn och allt gick jättebra. Sedan har jag igår och idag fixat en sänggavel med pappa och fått en stor säng!!! Hade en 105 förut och nu har jag en 160, så härligt! Vi hade nämligen den sängen i vårt andra lilla hus som vi nu ska hyra ut och tjejen som ska flytta in har en egen säng. Så jag kommer inte ha sängen hela tiden, bara tills hon flyttar ut och vi vet inte när det blir. Kommer kännas jättekonstigt att få tillbaka till min 105 sen haha, men just nu ska jag bara njuta av att jag har en stor säng! Nu borde jag städa rummet och plugga vilket är mindre roligt.. 


13 mars 2017

Sick

2017

Hej vänner!
Här hemma ligger en sjukling och har tråkigt. Utställningen i torsdags gick superbra, i fredags tog jag bilen till skolan och tankade själv för första gången, stolt över mig själv hehe. Sedan sov jag över med jossan och kusin. Lördagen var det mellomys och igår var jag på möte med en familj som jag ska vara barnvakt åt. Efter det blev jag tvärdålig. Snuvig, hostig, halsen är kaos och är helt sänkt. Stannade hemma från skolan vilket var ett klokt val. Imorgon ska jag dock fota ett event vilket inte är så smart, men får knapra alvedon och halstabletter. Just nu vill jag bara ut i solen och klä mig i vårkläder, så sugen på att shoppa också. Att vara sjuk är så himla tråkigt, har inte lust att göra någonting förutom att ligga och dö typ. 
Bild från förra våren.  

8 mars 2017

Nytt mål

2017

Den här veckan har varit väldigt chill. Inställd måndag, vi gjorde lugna saker igår och idag blev engelskan inställd för vår lärare är fortfarande sjuk. Imorgon jobbar vi hemma och ingen fotolektion för att vi har utställning på kvällen. Sedan jag kom hem har jag gjort uppgiften som är tänkt att vi ska arbeta med imorgon, men det behöver jag inte då. Nu ska jag verkligen inte stapla uppgifter på hög, utan göra klart dem direkt. Det kommer verkligen bli mycket bättre för mig och minska stressen. Jag hoppas verkligen jag kan hålla mig vid det nu. Jag är inte i kapp än, men imorgon innan utställningen ska jag försöka bli klar. Positiv anda från och med nu :)
 
 
Hur mysig kofta har jag inte? Fick den av bästis för hon vet att jag gillar den och hon rensade sin garderob ;)