Tre bilder från förra helgen. Saknar min lilltjej. ♥
 
Efter skolan åkte jag till forum för att köpa en svart långklänning på bikbok. Jag gick dit och det fanns en svart i min storlek och den passade sjukt bra. Sen fick jag panik och behövde veeeeerkligen gå på toa så gick iväg max fem minuter och när jag kom tillbaka hade någon köpt den. :( Sån otur jag har! Men de kommer få in fler så får hålla utkik. ^^ Ikväll har jag iallafall haft fullt upp med att göra läxor och brodera. Skönt med fredag imorgon och sen när vi slutat blir det fika med en kompis och sen sover jempis över. Myskväll. Nu blir det oth sen sova, natti.

29 maj 2013

Evening

2013

 
Idag var det matteprov som gällde på morgonen och det kändes faktiskt väldigt bra så jag hoppas att det gick bra också. ^^ Efter skolan mötte jag mommo&moffa och brorsan i centrum så köpte vi med sushi hem. Det var supergott och jag var fett hungrig så åt upp allt, vilket jag inte brukar göra haha. Sen åt vi fruktsallad med glass, strössel och chokladsås till efterrätt. SÅÅÅÅÅÅÅ sjukt gott. Har hållt på och broderat samt gjort slöjdfrågor (utvärdering) så nu ska jag ta och titta på lite oth avsnitt. Snart helg, åh vad jag längtar! Som vanligt ska jag plugga och så men ändå skönt med helg haha. Ska göra lite te nu och ta fram kläder till imorgon, puss.

28 maj 2013

28 maj 2013

2013

En bild på mig och skrutten i helgen.
 
Idag var det tisdag då. Varit en lång dag men ingen lektion kändes särskilt lång och tråkig så det var skönt.
Har pluggat matte sen jag kom hem tills nu, matteprov imorgon nämligen. Lite jag inte riktigt fattar men har pluggat fett mycket nu så ja, det får gå som det går. :) Nu ska jag städa lite i rummet, helt kaos haha, sen välja kläder till imorgon, fixa naglarna, göra i ordning te och titta på ett avsnitt av one tree hill. Ha en bra kväll, puss