29 juni 2015

Summertime

Sommaren är äntligen här och jag hoppas den stannar hela lovet. Snart ska jag in på ett möte, sen ska jag hämta älskade macen som varit på lagning och sen luncha med mes amigos! Puss

28 juni 2015

Fabulous life

2015

 
Vi hade en så himla mysig kväll igår hos faster och kusin, de hade fixat allting så fint och köpt goodiebags osv, så gulliga. I goodiebagsen fanns det bland annat flashtattoos som är ungefär som posh tattoos. Vi hade superkul med de iallafall, haha.. ska nog testa posh tattoos också och se skillnaden när jag ska till Grekland. Sen badade vi i deras bubbelbad, åt en magisk middag, chokladfondue osv. Allt var så härligt och vi fyra har alltid roligt tillsammans. Ibland lever man gott! 
 
Idag har jag städat och fixat för imorn kommer Elsa, Emma och Emilia hit och sover över. Vi har inte setts sen skolan slutade så ska bli kul! Nu: Te och nattmacka, duscha, sova. 

27 juni 2015

Shopping

New in

 
Igår hade jag en mor&dotter dag med mami, vi spenderade timmar i många butiker och fick med oss lite smått och gott hem. Jag fick med mig två bhar (Lindex), en strandtunika och en klänning (Kappahl). Sedan köpte jag en present till pappsen som fyller år idag, grattis pappa♥♥ samt lite annat. På kvällen kollade vi på filmer och sen var dagen över. Idag har det inte hänt så mycket, men om några timmar ska jag och mamma till faster och kusin för lite tjekväll med bubbelbad osv, supermys!