#MeToo
Det här är en tagg som sprids överallt just nu för att visa hur många tjejer som har blivit utsatt för sexuella trakasserier, kränkningar osv. Jag kan helt ärligt säga att jag har tur som aldrig har blivit utsatt för någonting i mitt 19 åriga liv. Dock vet jag att så många av mina kompisar har blivit det och att det finns så många tjejer där ute som blivit utsatt för sexuella trakasserier. Det är sjukt när man ser taggen överallt och inser hur många det faktiskt finns som blivit utsatt för någonting. Det finns mindre saker och det finns större saker och de mindre sakerna är det som man glömmer bort, inte tänker på eller knappt ser som en sexuell trakassering och så ska det inte vara. Det ska inte vara vanligt att någon tafsar på en, det ska vara vanligt att inte bli tafsad på. Jag tycker att det är konstigt att jag inte har blivit utsatt, men det borde vara tvärtom. 
 
Bra dag

 

Idag har verkligen varit en sjukt bra dag, jag var ledig idag så mötte upp Emilia vid tolv och sen har vi gått runt till olika butiker där jag har sökt jobb. Vi tog även en lunch på tacobar och sen en fika i forum, så vi har fått umgås en hel dag samt att jag har gjort det jag ska vilket känns skitbra! Nu får jag bara hoppas att det är någon som vill ha mig för jag vill verkligen byta jobb. Snart ska jag gå och lägga mig för jag börjar 7 imorgon.. godnatt på er. 
The weekend
Igår var hela familjen hos gudfar för att träffa släkten och fira personer som har fyllt år. Det var jättemysigt att träffa alla och när vi kom hem satte jag på en film, härlig lördag. Idag startade jag dagen med en sovmorgon och god frukost. Om en liten stund ska jag åka iväg och jobba som barnvakt några timmar så sitter mest och väntar just nu. Ha en fin söndag! ♥
Jag igår och min frukost idag.