25 oktober 2017

Typisk höstdag

2017

Idag är det verkligen riktigt höstväder. Regnar, blåser och är kallt usch och fy. Som tur var så slutade jag tidigt idag och barnfamiljen är bortrest så jag får njuta av den här dagen precis som man ska en riktig höstdag. En kopp varm choklad, nerbäddad i en filt och en bra film. Fler sådana här dagar tack, för om man får vara hemma och inomhus så gör det absolut ingenting. Mysfaktor deluxe♥

23 oktober 2017

Oboybullar

2017

I fredags kom Emilia hit och så bakade vi dessa oboybullar. De var goda men hade nog varit godare om man hade gjort riktigt bulldeg. Fick köra hennes helt egna bil också, så kul! Vill verkligen ha en egen nu och målet är att jag ska ha det innan året är slut. Vi hade det iallafall väldigt mysigt och märker att jag saknar vår fyra. Jag och Emilia hörs av varje dag (tack snapchat haha) och försöker ändå ses ofta, men det är svårare att få ihop alla fyra speciellt när de flesta jobbar. Kollade på gamla bilder igår och blev lite sentimental. 
 
Utgick från det HÄR receptet

18 oktober 2017

#MeToo

2017

Det här är en tagg som sprids överallt just nu för att visa hur många tjejer som har blivit utsatt för sexuella trakasserier, kränkningar osv. Jag kan helt ärligt säga att jag har tur som aldrig har blivit utsatt för någonting i mitt 19 åriga liv. Dock vet jag att så många av mina kompisar har blivit det och att det finns så många tjejer där ute som blivit utsatt för sexuella trakasserier. Det är sjukt när man ser taggen överallt och inser hur många det faktiskt finns som blivit utsatt för någonting. Det finns mindre saker och det finns större saker och de mindre sakerna är det som man glömmer bort, inte tänker på eller knappt ser som en sexuell trakassering och så ska det inte vara. Det ska inte vara vanligt att någon tafsar på en, det ska vara vanligt att inte bli tafsad på. Jag tycker att det är konstigt att jag inte har blivit utsatt, men det borde vara tvärtom.