31 augusti 2013

Dissapointed

2013

Med tanke på vädret så ställde vi in kräftskivan och sen blev det soligt iallafall, så himla typiskt. Så blev lite besviken för skulle varit så mysigt. Blev lite kräftor med la familia istället, mysigt det också ju. :)
 
 
Fastnade inte alls på bild idag så de flesta bilder ser ut sådär ↓ haha, bjuder!
Imorse när jag vaknade så var det lite mulet, sen började det kräkregna, sen blev det lite sol och nu är det mulet och blåser fett mycket. Det här är härliga Sverige, kan aldrig bestämma sig för vilket väder det ska vara. Lite senare idag så ska hela familjen åka iväg till Ljusterö och så ska vi ha kräftskiva sen sover vi över. Ska bli jättemysigt men hoppas att vädret ändras till lite finare. Jobbigt att åka båt med kräkregn, blåst och höga vågor.. well well, vi får se hur det blir! Nu ska jag städa lite i mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag.. sen ska jag nog packa lite så jag är förberedd när vi ska åka. Ha en fin dag, puss!
 
 
 
 
 

30 augusti 2013

M A K E U P S T O R E

New in

 
Paljettnecessär 100 kr, lila necessär 95 kr, nailbuff 45 och nagellack 60 kr.

För ca ett år sen fick jag ett presentkort av min moster på makeup store, men jag har inte hittat något speciellt och bara förskjutit det hela tiden. Eftersom det snart går ut så tog jag tummen ur idag och kom ut med fyra saker, två av grejerna var det rea på och ena var sänkt nästan 200 kr. Allt ovan gick för 300 spänn! Helt klart nöjd tjej!