26 november 2017

Black Friday och helgen

2017

(null)

I fredags var det ju Black Friday och då åkte jag och Emilia iväg för att shoppa lite. Vi gick till dollarstore där det var för mycket saker haha och sedan rusta. Vi tog även en lunchpaus och åt sushi, så gott. Sedan var jag tvungen att åka hem för att jag skulle vara barnvakt, men såklart blev det inställt så var lite irriterad. Det slutade med att jag åkte och hämtade upp bästis och så shoppade vi lite till och sen sov jag över hos henne. Igår besiktade vi bilen, åkte iväg och kollade på lite bilar och åt pizza på kvällen. Vi ska snart iväg och kolla på mer bilar idag, för både jag och brorsan vill köpa vår egen.  Får hoppas på att vi hittar någon bra.. 

23 november 2017

Dagens planer

2017

(null)
 
Nu är jag äntligen ledig och idag har jag en hel del saker att göra. Väldigt deprimerande att vakna upp till att all snö har regnat bort, vi fick bara ha snö i två dagar liksom? men jag gjorde lite risgrynsgröt iallafall och nu ska jag ta på mig kläder som inte är morgonrock så jag kan röra mig haha. Planerna för idag är att tvätta, städa och framförallt dammtorka och dammsuga hela rummet och garderoben för insåg igår att det inte är speciellt rent.. sedan ska jag försöka hinna med att kolla på mina serier och youtubeklipp som jag inte har hunnit se, kanske kollar på det medans jag städar eller tar pauser och gör det.. hursomhelst så blir det en riktig fixardag idag! 

21 november 2017

Winter wonderland

2017

 
Godmorgon på er♥
Igår fick vi alltså bara ett smakprov inför dagen för nu har det snöat hela morgonen och troligen natten för jag vaknade upp till ett vinterlandskap. Får enorm julfeeling när det är snö, för det hör till julen. Tog fram mina julstrumpor och gjorde en varm choklad i min fina julkopp. Ska snart börja göra i ordning mig och åka iväg för min sista stängningsdag den här veckan, så skönt det ska bli. På fredag tänkte jag dra med mig Emilia och julshoppa lite, vet att det är Black Friday också så får se om butikerna i Sverige bjuder på någon rea. De senaste åren har det faktiskt blivit mer och mer. Ha det underbart i snön idag, puss!