Jag har inte blivit frisk än och det har jag mig själv att skylla och jag har dessutom blivit sämre. Men förkylningen kom så olägligt när jag hade massa saker inplanerade. Släkten firade mig i söndags (tur att den här extremt bleka människa drar utomlands snart) och sen var jag på pinchos för att äta middag med tjejerna och de firade både mig och elsi eftersom hon fyller i helgen och det var väldigt mysigt och fick så fina saker. Igår åkte jag hem till bästis bara för att vi saknade varandra så mycket och vi kollade mest på film så jag vilade ju typ.. ;) fick även träffa en läskig papegoja som hon ska vakta i en vecka haha. Idag åkte jag in med pappa för att köpa ett nytt objektiv som jag ville ha till resan, kan berätta mer om det i ett annat inlägg. 
På kvällen började mitt öra göra ont och det ökade drastiskt så låg och grät av smärta ett tag innan alvedonen värkte. Ska till läkaren imorgon iallafall så det blir bra, sen blir jag nog sjukskriven resten av veckan och kanske till och med helgen beroende på vad läkaren säger och hur jag mår. Nu ska jag förbereda inför att sova, godnatt med er. 

10 september 2017

19 år

2017

Nu är jag alltså 19 år och jag har blivit firad på bästa sätt av min fantastiska familj. Kunde knappt sova något på själva natten vilket var väldigt konstigt, lilla barnet i mig kanske ändå finns där nånstans och är spänd över att fylla år. Tillslut kom iallafall mamma och brorsan in och grattade mig med sång, frukost och presenter. Pappa var på gotland så han kunde inte vara med. Jag fick lite sminkprodukter och en supermysig filt, sedan var den största presenten att jag och mamma skulle övernatta på ett hotell i slussen vilket jag har velat så länge så jag blev jätteglad. Hade en lugn morgon och fixade i ordning mig, lyckades locka hela håret med plattång så är lite imponerad av mig själv haha. Efter att vara lite försenad åkte jag och brorsan in till stan för vi skulle äta middag tillsammans på en restaurang. Vi gick först till hotellet så jag kunde lämna min väska och vem var där om inte pappa! han hade alltså hunnit hem från gotland så hela familjen var samlade och åt middag tillsammans, supermysigt. Sen gick jag och mamma tillbaka till vårt hotell, kollade lite film och myste sen somnade vi rätt tidigt. Åt en mysig frukost dagen efter och sedan shoppade vi på stan. Underbar present. ♥
Är fortfarande sjuk, håller nästan på att tappa rösten och har varit väldigt hängig, men förutom det har allt varit bra och jag har fått fina gratulationer osv. Lyckligt lottad tjej. 

Hej på er!

Blev lite snuvig i tisdag, det fortsatte igår och idag är jag tokförkyld, kul kul. Skulle jobbat idag, men jobbar ju i ett café och där ska man inte stå och hålla på med mat när man är snuvig och hostig så blev en hemma-dag. Imorgon fyller jag 19, say what? Tycker tiden gått så fort och märker att jag inte är lika taggad på min födelsedag nu när jag blir äldre, lite tråkigt faktiskt för känslan dagen innan min födelsedag när jag var runt tolv var obeskrivlig. Hoppade upp och ner av glädje och nu ba, jaha jag fyller år imorgon. Nej men det ska ändå bli kul för jag älskar födelsedagar, tråkigt bara att jag är sjuk. Har legat i sängen hela dagen och kollat på youtube och det ska jag fortsätta med. Här är lite bilder från förra året då jag fyllde 18.