30 mars 2016

NY HEADER

2016

Hej på er!
 
Ja, ÄNTLIGEN har jag fixat en ny header och det känns så skönt! Nu vill jag leverera bra inlägg med bra bilder. Det har varit påsk och jag fick ett stort påskägg med godis och ett paket i (bl.a. tröjan jag har på bilden) samt en stor chokladhare, mamma och pappa är så gulliga. ♥ Vid lunch kom släkten och vi firade påsk, men även Kim och farmor eftersom de hade fyllt år så blev dubbelt upp. Det var mysigt och på kvällen spelade vi Uno. I söndags gjorde vi inte så mycket och igår invigde vi årets första uteservering. Det är ju trots allt tidig vår så vi fick sitta med filtar, men ute ska man ju sitta, riktiga vikingar.. ;) Solen sken iallafall och jag åt så god mat så det var värt det. Idag har jag faktiskt varit på sånglektion med Emilia, vi båda älskar att sjunga, men vill utveckla våra röster och det är ju roligare att gå tillsammans. Vår sångpedagog är jättesnäll och trevlig och det ska bli kul att se hur det går. Här är lite bilder från de senaste dagarna. PUSS
 


25 mars 2016

Kim 20 år

2016

 
Igår fyllde storebrorsan 20 år! Helt sjukt vad tiden går.. vi firade honom med paket och frukost på morgonen och så gick vi ut och såg hans största paket, MOTORCROSS! Hans min var så kul att se och jag blev också chockad för hade inte heller fått veta något. Så det var kul för honom! :) På kvällen drog vi till Tolv Stockholm och bowlade och sen åt vi där på Oleary's. Jättetrevlig kväll och Kimpa var så nöjd! 

21 mars 2016

McDonald's

2016


Hej fina ni! Idag är det måndag och vi har jobbat med reportage i skolan. Vi snackade dock mest och Elsa gjorde inbakade flätor på mig, haha. Så lektioner ska vara! ;) Efter det gick jag och Emilia till forum och sen skulle jag på jobbintervju till McDonald's. Jag var så nervös, men det gick faktiskt väldigt bra och träffade min konfakompis som jag inte sett på länge så det var kul! Nu hoppas vi bara på att vi får jobbet :)