28 februari 2013

Scary shit is on the way

2013

Cyklade till jempis vid två sen gjorde vi inga läxor utan fixade naglarna och bakade äppelpaj.
Fick äta pajen på en minut sen cykla hem igen och mötte karro precis. Vi duschade bastu och åt pannkisar. Nu ska vi kolla på ett skit läskigt avsnitt av pll, haloween avsnittet. Kommer dö! Haha nejmen ja usch.. natti puss

28 februari 2013

torsdag 28 februari

2013

 
 
 
 
 
Bilder från igår.
 
Hejhej! Jag gick upp halv tio och åt frukost sen la jag mig i sängen igen, så skönt! Har fixat med headern
och så för tycker den är för liten men den blir bara inte större.. :( Hm.. får fixa den en annan gång. Jag ska snart fixa i ordning mig och äta lunch och städa lite. Sedan ska jag cykla iväg till min lilla kusinvitamin och göra lite läxor. Vi kanske cyklar till mig sen och kör lite zumba men det beror på tiden. ;) På kvällen vid 6 någongång kommer karro så ska hon sova över här. Så det blir myyys. ♥ Ha en bra dag finingar, puss!

27 februari 2013

GREAT DAY

2013

Har haft en supermysig dag idag med bestie. ♥ Träffades på Delselius och fikade lite, pratade och sånt. Sedan gick vi ut och tog massor av fina bilder. Gjort en ny header men gillar den inte så ska nog göra en ny imorgon. Har lite bilder att välja mellan iallafall. :) Sedan åkte vi till centrum och gick runt lite i lindex och så. Gick till donken och jag tog en äppelpaj och Elin tog vatten. Där satt vi kanske lite mer än en halvtimme. Mötte upp mamma och Elin tog bussen hem. Har haft en mysig dag med min sötnos. ♥♥ Nu ska jag göra i ordning mig för att sova. Jättetrött typ, hehe. Glöm inte att rösta på mig HÄR hihi godnatt.