30 september 2015

Så trött

2015

Hej allesammans, idag är det en väldigt trött Linn som skriver, fick inte alls mycket sömn inatt. Började tjugo i tolv idag, men igår var vi på körskolan och skulle boka tider eftersom jag vill ha med mig starten därifrån för att sen övningsköra mycket hemma innan det är dags att maxa. Jag hade iallafall velat börja nästa vecka, men pappa var snabb och bokade in en tid klockan åtta på morgonen idag, inte kul alls. Men jag kom upp till slut och det var ju roligt att köra och körskoleläraren tyckte det gick bra så det är kul. Efter det åkte jag till farmor och var där en stund, hon lockade mitt hår snäll som hon är för vi hade skolfoto idag. Det var dock bara 9 stycken från klassen där, pinsamt! Men i tvåan och trean är det tydligen skolfoto frivilligt och det var efter skoltid så typ alla gick hem. Så det var tråkigt men vi blev en liten klass haha och jag blev nöjd med porträttbilderna iallafall! 
 
När jag kom hem kollade jag lite ytvideos och sen somnade jag.. har läst ut boken nu iallafall vilket känns superskönt, så jag inte behöver fokusera något mer på den. Nu ska jag göra i ordning mig och sen sova! Natti
 

28 september 2015

September Glossybox

2015

 
När jag kom hem väntade septembermånads Glossybox på mig, tycker det är så kul att få hem skönhetsprodukter en gång (blev dock två den här månaden) i månaden. Man blir på så bra humör och ger lite glädje och uppmuntran i höstmörkret. Den här boxen innehöll kokosvatten, en mascara, ett rouge, ett läppbalsam, caviarpärlor till naglarna och ett prov på en anti-aging dagkräm. Gav dagkrämen till mamma och kokosvatten var det värsta jag druckit haha, men allt annat gillar jag! ;) Längtar redan till nästa.. ♥

28 september 2015

Monday


Mina hårtoppar är inte svarta haha, det är bara skugga.. däremot gillar jag inte den där hårbotten.. det ska fixas om drygt två veckor!

Hej fina ni! Idag är det måndag och jag har fotolektion hela dagen. Just nu arbetar vi med ett reportage så blir bara en snabbis i skolan för sen ska vi till våran plats och fota hela dagen. Vill använda mina skor idag men osäker om det är för varmt.. de är ju så sköna! Snart ska pappa skjutsa mig en bit på väg till skolan så jag slipper åka en tidig buss, snäll pappi♡ Ha en bra dag, puss!