Jag är TVÄR förkyld, gått på teorilektioner 10 timmar och imorgon sticker vi till Mallorca, love life. Det var ett helvete att ta sig igenom teorilektionerna när jag satt och var snuvig, men nu är det gjort. Sjukt segt att vara förkyld när jag ska åka utomlands alltså, förkylningen kommer verkligen så olägligt. Men men, vad ska man göra.. längtar väldigt mycket till Mallis, vi var ju där för två år sedan i Alcudia, men nu ska vi till huvudstaden. Nu måste jag förbereda det sista och försöka sova för vi sticker till flygplatsen klockan 4 imorgon bitti. Där borta kanske det blir något mobilinlägg om jag har wifi, men annars ska jag ta många bilder med kameran och den här gången ska de inte få försvinna! Förra gången "försvann" nämligen en hel sommars bilder eller de blev krypterade eller vad man säger, sjuk surt. Enligt min farbror så går det dock att rädda dem, så vi får väl se.. hoppas det för vore så kul att få tillbaka dem. Ska fixa ett till minneskort där nere och föra över bilder till datan ofta. NU MÅSTE JAG VERKLIGEN GÅ! HAHA, HEJDÅ SVERIGE!
 
Jag tog inte så mycket bilder när vi var på Gotland utan jag umgicks mest med familjen, men här är några bilder iallafall. Det var längesen jag la upp bilder tagna med systemisen så tyckte det var dags ;) 
 
Idag har jag shoppat med mamma, imorgon och på torsdag har jag teorilektioner från 10-15 och dessutom måste jag hinna tvätta och packa för på fredag drar vi till MALLORCA! Lite stressigt, men ska bli så himla skönt att komma iväg hela familjen. Hade inte planerat att ta teorilektioner så tätt in på, men nästa kurs är i slutet av augusti och jag satsar på att ta körkortet runt min födelsedag så det är bättre att jag tar dem nu. Helt sjukt, om två månader lite drygt blir jag 18! 
 
Vi hörs när vi hörs, puss!

3 juli 2016

Gotland

2016

Hej på er! (om det är nån person som hängt kvar här trots att jag inte uppdaterat på evigheter) Jag har verkligen tagit avstånd från bloggen, inte direkt med mening dock. Främst för att jag inte vill redigera bilder på macen och det har inte funkat på imacen, fast.. jag är också VÄLDIGT LAT. Haha, det går inte att undanhålla. Men min sommar hittils har iallafall varit super, just nu är vi på Gotland och hälsar på farbror med familj. Vi kom hit runt lunch igår och spelade ett spel som heter washers samt gick till ett kalkbrott och badade. På kvällen spelade vi sequence och bara tog det lugnt.

Idag åkte vi till blå lagunen och där var det superfint. Badade dock inte, men det var mysigt ändå. Sedan åkte vi runt till en del ställen, bland annat lergrav där vi kollade på raukar och så fikade vi på ett café där. På kvällen åt vi på ett mexikansk ställe och det var supergod mat. När vi kom hem var alla så himla trötta och sega så vi gick och la oss tidigt. Men sova gör jag inte än haha ;) Imorn blir det en dag i Visby och vi ska bland annat besöka glassmagasinet, längtar efter redbullsorben! I åttan var jag på Gotland och konfirmerade mig och då åt jag den, så god.

Som ni märker funkar min hjärna bäst på natten haha så det kommer en del natt inlägg när jag känner för det ;) Nu måste jag dock sova, godnatt!