11 maj 2016

Onsdag

2016


Hej finisar❤️ 

Mitt "minilov" var superbra och jag umgicks mest med familjen och så för pappa ska jobba borta i en månad så ville spendera tid med honom innan han åkte. Igår gjorde jag bokstavligen ingenting i skolan, på engelskan var det vikarie som sa att vi skulle göra helt fel saker och på svenskan skulle vi läsa bok och vi fick göra det vart vi ville så vi gick till forum istället. De har fått in nyx på H&M och jag är så excited! Fast jag knappt har några pengar så köpte jag ett läppstift.. hehe men nyx har ju inte funnits på så många ställen och när de väl kom in på freaking H&M kände jag att jag bara behövde köpa något! Sen är jag så sugen på att köpa massvis med saker.. så jobbigt att inte ha pengar måste skaffa ett jobb alltså. 

Idag när jag kom hem har jag bara chillat, borde göra plugg, men vem orkar? Hehe men måste nog ta tag i det för snart är det sommarlov så gäller att kämpa sista veckorna. Puss! 

6 maj 2016

What has happened

2016


Det här har alltså hänt sen sist jag bloggade; bröllop, fika, glassmys, varmt väder, utefrukost, firat Emilia. 

Jag har varit så upptagen och inte lyft kameran på så länge.. jag vet inte varför men den ger mig typ panik och speciellt när jag tagit bilder som jag inte redigerat så minneskortet bara fylls på. Men men, jag måste ta tag i bilderna nångång och så länge får jag bara redigera de allra nyaste eller mobilbilder.

Nog om det, VILKEN VÄRME VI FÅTT! Det är helt sjukt, för en vecka sen var det så kallt och nu är det plötsligt sommar? Enligt mig så har det gått för fort, vi har bara haft kall vår och jag behöver övergången till varm vår och sen sommar. Blir lite förvirrad nu när det gått så snabbt, men älskar såklart att det är varmt. Idag (eller igår skriver ju det här på natten) kom jag hem från Elsa där jag varit med henne, Emma och Emilia för att hon fyllde 18 i lördags så vi firade henne. Vi hade det supermysigt och nu ska jag njuta av helgen som är kvar. Jag vill verkligen blogga mer och det ska jag försöka med. Puss&kram!