28 februari 2017

I did it

2017

 
JAG HAR TAGIT KÖRKORT! 
Den senaste veckan så har jag haft mycket plugg och en uppkörning att tänka på. Jag ville fokusera all min tid på det. Jag har övningskört väldigt mycket, klarade kunskapsprovet på första, men inte uppkörningen. I torsdags var det sista chansen att klara uppkörningen för att inte behöva göra om kunskapsprovet också. Jag sov knappt någonting, mådde illa och var så jäkla nervös. Att få höra orden "ditt prov är godkänt" var så himla skönt! Glädjen som spred sig i kroppen alltså. Nu har jag verkligen körkort och igår fick jag hem själva körkortet. Det är en sån befrielse och jag är så stolt att jag klarade det. 
 

18 februari 2017

Kalas

2017

Nu är det kalasdags för lilla mammsen. Hon har bakat massor och nu börjar gästerna rulla in så tänkte göra det här inlägget lite snabbt. Har städat rummet hela morgonen och imorgon ska mamma hjälpa mig att rensa ut garderoben. Det behövs kan jag säga! Annars har jag fullt upp med gymnasiearbetet hela helgen. Nu ska jag gå och vara lite trevlig :) Puss
 

15 februari 2017

Wednesday

2017

Då har vi kommit till mitten av veckan vilket betyder att det snart är helg! Idag är det även mammas födelsedag så gick upp 5 imorse för att gratta henne, skoja inte att jag var trött. Gick och sov igen sen dock haha så det var skönt. Har bara haft en lektion idag och slutade till och med tidigare än vad vi skulle, så värt att åka till skolan.. eller inte. Kom hem när det var ljust iallafall! Så skönt att det har blivit ljusare och att solen har skinit flera dagar, nu längtar jag verkligen till våren. Det ska dock komma snö nästa vecka så vi får vänta ett bra tag. Nu blir det satc tills jag ska sova, inga läxor idag inte ;)