21 augusti 2017

Augusti

2017

HEJ! Jag är nästan helt säker på att det inte finns någon som läser min blogg längre på grund av att jag inte har uppdaterat på så sjukt länge, haha. Men nu saknar jag faktiskt att blogga lite och hösten (iallafall den ljusa delen av hösten) är faktiskt en period då jag älskar att blogga och om en liten stund börjar idol (!!) och då fick jag höstkänslor. 
Sedan sist så har det hänt en hel del. Jag har tagit studenten, haft en så bra sommar som jag spenderat med familj, vänner osv både hemma och på öland. Men nu har jag faktiskt fått ett jobb! Lite konstigt att inte gå tillbaka till skolan nu när alla andra gör det, men så skönt. Istället jobbar jag deltid och tjänar bra pengar, love it. Älskar inte mitt jobb dock haha, alla kollegor är jättetrevliga men jag jobbar i ett café som hittils har varit väldigt stressigt och så kul är det inte att servera mjukglass och korv hela dagarna. Men som sagt, det är ett jobb och det ger pengar så ska hålla ut ett tag. De sakerna jag strävar efter just nu är framförallt en BIL, vill verkligen ha min egna bil nu alltså. Sedan vill jag även köpa ett nytt objektiv och en byrå. Efter det ska jag spara undan en hel del pengar. 
Jag tänkte lägga upp lite bilder från studenten som var en så lycklig dag, dock har jag inte redigerat de än så det lär dröja lite. Jag ska iallafall blogga lite ibland för det är ju faktiskt lite mysigt och om en månad åker jag till SPANIEN! Längtar så mycket och vi åker med släkten på mammas sida så det ska bli så himla kul. Njuta i solen en hel vecka och bara vara. Innan dess hinner jag fylla år också, kan inte fatta att jag blir 19 år, att vara 18 år har känts så bra men efter det är det 20 som gäller så det är ju ganska najs. Kan augusti gå lite snabbare?! Okej, vi börjar med det här blogginlägget för det blev rätt långt haha. Ha en fin kväll! ♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress